(iOS) Super Brawl Universe οι απατεώνες αυξάνουν τα νομίσματα
Mar 13, 2022 18:39:08 GMT 12
Post by stenguisourcoomo on Mar 13, 2022 18:39:08 GMT 12
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Brawl Universe ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Brawl Universe IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ οι απατεώνες αυξάνουν τα νομίσματα ▞▞▞
▞▞▞ Super Brawl Universe 2022 version ▞▞▞
Το παιχνίδι δεν είναι κακό μέχρι στιγμής. Ίσως οι προγραμματιστές θα μπορούσαν να προσθέσουν πού βρίσκονται τα 'joystick' στην οθόνη, για να αποφύγουν την εσφαλμένη κατεύθυνση. Μια λειτουργία ιστορίας θα μπορούσε να είναι χρήσιμη για πρόσθετο περιεχόμενο. Μου αρέσει που το παιχνίδι περιλαμβάνει ήδη χαρακτήρες από εκπομπές από τη δεκαετία του 1990 μέχρι σήμερα. Θα μπορούσαν να προστεθούν περισσότεροι εμβληματικοί χαρακτήρες από εμβληματικές παραστάσεις/κινούμενα σχέδια: Rocket Power, Wild Thornberries, Angry Beavers, Chalkzone, Jimmy Neutron.
Αυτό το παιχνίδι είναι Pay-to-win, το μισώ. Η επιλογή χαρακτήρων είναι πολύ μικρή. Δεν έχουμε αρκετούς χαρακτήρες για να παίξουμε, αλλά όχι μόνο, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποκτήσουμε χαρακτήρες, ειδικά όταν ξεκινάμε και δεν έχουμε ΤΙΠΟΤΑ. Μερικοί χαρακτήρες είναι έως και 400 θραύσματα και αυτό είναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ. Θα καταλάβαινα αν είμαστε προχωρημένοι παίκτες, αλλά όταν ξεκινάμε για πρώτη φορά έχουμε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μειονέκτημα και είναι τόσο δύσκολο για εμάς να παίξουμε όταν γίνεται πιο δύσκολο. Και τα γραφικά είναι φρικτά.
Νομίζω ότι ο διακομιστής έχει παραβιαστεί ή δεν είναι ολοκληρωμένος λόγω του γεγονότος ότι τα ονόματα εμφανίζονται ως "brawler_name_(number)" και η γλώσσα σε ορισμένες επιλογές δεν είναι αγγλικά όπως θα έπρεπε.
Απολαύστε την υπέροχη εμπειρία αναπαραγωγής του Super Brawl Universe σε υπολογιστή με το MEMU App Player. Πρόκειται για έναν ισχυρό δωρεάν εξομοιωτή Android
ΟΚ ωραίο αλλά είναι κολυτικό
Zombies Farm Frenzy Ancient Rome Luxor 4 Action Doom 2 Urban Brawl The Rage ... 5.0 Street Fighter 2 New Super Mario Forever 2012 Stronghold 2 Quake 3 Arena
Ακόμα ένα παιχνίδι μάχης με απίστευτα κέρδη, με τρομερά χειριστήρια, έλλειψη χαρακτήρων και ένα σύστημα δημιουργίας αγώνων που θα σας φέρει απέναντι σε αντιπάλους με επίπεδα ισχύος μίλια πάνω από το δικό σας. Ελπίζουμε να σας αρέσει να ρίχνετε μετρητά στο λαιμό των προγραμματιστών, γιατί αν όχι, ΔΕΝ ΘΑ κρατάτε 10 δευτερόλεπτα κάθε αγώνα. Το σύστημα κατάταξης είναι στημένο και η «καμπάνια» είναι αδύνατη ενάντια στη CPU που αποφεύγει κάθε επίθεση.Για τους θαυμαστές του Nickelodeon και για τους θαυμαστές του Nicktoon, πηγαίνετε να χάσετε το χρόνο σας κάπου αλλού.
슈퍼브롤 유니버스 액션 xvdq
Το παιχνίδι είναι υπέροχο και όλα αυτά, αλλά μια λίστα φίλων και η δυνατότητα μάχης με φίλους θα ήταν ωραία επίσης θα μου άρεσε και ο Tuck από το Mlaatr στο παιχνίδι. αλλά είναι μια χαρά για αναπαραγωγή, απλά γίνεται βαρετό μετά από λίγο.
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ αστείο, αλλά μετά από αυτήν την ενημέρωση το παιχνίδι είναι χειρότερο και σχεδόν αδύνατον να παιχτεί. Υπάρχει ακόμα μια τεράστια διαφορά μεταξύ των παικτών που ταιριάζουν, κάτι που είναι αρκετά άδικο. Χάνοντας όλη την ώρα μετά από αυτήν την ενημέρωση, πρόκειται να τη διαγράψω. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σχεδόν τίποτα δεν άλλαξε.. - απεγκαταστάθηκε
Αγαπημένο παιχνίδι μέχρι στιγμής. Μέχρι να κυκλοφορήσει το Nickelodeon all star brawl. Πολύ διασκεδαστικό. Πολύ εύκολο να παίξεις. Χωρίς διαφημίσεις.
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό μέχρι να χτυπήσετε σοβαρά. Η ανοδική ισοπέδωση βρίσκεται πίσω από τους μηχανισμούς του loot box και καθιστά σχεδόν αδύνατη την πρόοδο. Όλα αυτά έγιναν μέσα σε δύο μέρες μετά το παιχνίδι.
Όταν το κατέβασα, βασική πρόθεσή μου ήταν να γίνω επειδή τελειώνω να το παρακολουθώ στο Netflix, δεν μπορείτε καν να επιλέξετε τον χαρακτήρα σας, παρέχεται για εσάς που είναι τυχαίο, αλλά οι επιθέσεις είναι εντάξει
Γεννήτρια και ώστε να 【Hack Ελεύθερος】 - SUPERWINN
Το χειρότερο παιχνίδι που έγινε ποτέ... η διπλή διαφήμιση δεν λειτουργεί ποτέ εκτός και αν παρακολουθήσετε 4 διαφημίσεις ή περισσότερες. Επίσης, μετά το 2ο κεφάλαιο, όλες οι ομάδες τεχνητής νοημοσύνης είναι εξαιρετικά δυνατές και δεν μπορείτε να ανεβείτε επίπεδο πάνω από το 10, εκτός αν έχετε αρκετές κάρτες και δεν μπορείτε να πάρετε κάρτες για να ανεβείτε επίπεδο, επειδή το κατάστημα είναι ΠΑΝΤΑ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΓΟΡΑ.. οι προγραμματιστές πρέπει να πάνε να απολύσουν τον εαυτό τους και να τα παρατήσουν και να αφήσουν τη δημιουργία του παιχνιδιού σε πραγματικούς ανθρώπους που ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ... ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ...
teleio alla me internet
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο. Έχουν τον αγαπημένο μου χαρακτήρα και το γραφικό είναι τόσο ομαλό. Το παιχνίδι είναι επίσης απλό. Υπέροχο παιχνίδι
Πλατφόρμες: Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, PC, Stadia, iOS, Android ... Το κατεψυγμένο πρόσωπο του Μπομπ Σφουγγαράκης · Super Brawl Universe
Answer the call to brawl and enter an alternative universe where good and evil fight for domination. Only you can decide the fate of the galaxy!
( ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ # 1 ) Στο παιχνίδι.. Τα χειριστήρια εξακολουθούν να είναι πολύ νευρικά. Τώρα ένα άλλο πρόβλημα στους RGG (Random Generator Gods) αρέσει να επιλέγουν αμφισβητίες που έχουν έως και 3 φορές τη δύναμή σας, οπότε δεν υπάρχει τρόπος να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε εκτός και αν πληρώσετε.. Επομένως, ο IMO υπάρχουν ακόμα πολύ καλύτερα διαμορφωμένα παιχνίδια για να παίξετε προς το παρόν... Ελπίζω να διορθώσουν αυτά τα προβλήματα θα ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε αυτό το παιχνίδι..
είναι σούπερ φίλοι μου και παίζουμε κάθε μέρα
Ο λόγος που δίνω σε αυτό το παιχνίδι ένα 4 αστέρι είναι επειδή θα ήθελα να επιλέξω το δικό μου όνομα, μπορεί να καθυστερήσει κατά καιρούς. Αυτό είναι όλο αυτό το παιχνίδι είναι καλό, νομίζω ότι πρέπει να κατεβάσετε αυτό το παιχνίδι. (Αν βαριέσαι εύκολα, τότε αυτό το παιχνίδι δεν σε βολεύει γιατί μετά από λίγο αυτό το παιχνίδι γίνεται βαρετό.) (Κατά τη γνώμη ΜΟΥ)
Casual - Λήψεις App Store στο iTunes
Super Brawl Universe Akcija pkt
WWE 2K17 Review
Παρουσίαση του παιδικού παραμυθιού "Οταν οι μαργαρίτες ...
Αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι μάχης για κινητά. έχει όλα τα κλασικά NickToons, τα χειριστήρια είναι εύκολο να τα μάθεις και το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό. Το καλύτερο crossover όλων των εποχών! το συνιστώ ανεπιφύλακτα για τους θαυμαστές της NickToons
Super Brawl Universe Akcija pkt
Jh
καλημέρα και μετά η διεύθυνση email
Αισθάνεται σαν ένας κόσμος των looney tunes, αλλά η έκδοση του nickelodeon είναι καταπληκτική και το μόνο πράγμα για το οποίο του δίνω τα εύσημα για την αναβάθμιση του CGI σας λίγο
Πλεονεκτήματα: -Είναι ένα παιχνίδι Super Brawl (Ο Nick θα πρέπει να προωθήσει αυτά τα παιχνίδια περισσότερο) -Μπορείτε να παίξετε ως Zim και Gir -Έχει ΠΟΛΛΟΥΣ χαρακτήρες (37) Μειονεκτήματα: -Χωρίς πλοκή -Δεν μπορείτε να παίξετε ως Fanboy και Chum Chum - Η φωνή του εκφωνητή είναι ενοχλητική. Θα το συνιστούσα γενικά σε οποιονδήποτε παίκτη, μικρό ή μεγάλο. Μια σταθερή εμπειρία. Σίγουρα δεν είναι το καλύτερο παιχνίδι SB, αλλά εξακολουθεί να είναι καλό. (btw βάλε sb2 στο κινητό)
슈퍼브롤 유니버스 액션 xvdq
Θέλω πολύ να απολαύσω αυτό το παιχνίδι, αλλά φαίνεται τόσο βιαστικό. Τα γραφικά είναι καλά, αλλά ο ήχος είναι τόσο κακός! δεν υπάρχει καμία γραμμή φωνής για τους χαρακτήρες. ίσως το παιχνίδι να γίνει καλύτερο στο μέλλον idk. περισσότερους χαρακτήρες, καλύτερο ήχο, μουσική και προσθέστε φωνητικές γραμμές!
Λοιπόν βάζω 2 αστέρια γιατί κολλάει και όταν περνάς της 10 πίστης είναι ότι πιο δύσκολο και επίσης το έπαιζα για 1 μήνα και δεν μου έμπαινε και όταν έμπαινε ή με πέταγε έξω ή με καταλάβαινε επίπεδο αλλά έχει και τα καλά του αλλα. Οι παίκτες έπρεπε να επειζαν 1 μήνα και πάνω για να πάρεις τέσσερις ήρωες.Αυτα είχα να πω.
Φανταστικός
Είναι τέλειο Οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο αυτό το παιχνίδι
Διασκέδαζα πολύ με το παιχνίδι, αλλά μετά τη χθεσινή ενημέρωση, δεν μου αρέσει πια. Θα μου άρεσε αν παρέμενε όπως ήταν όταν το κατέβασα για πρώτη φορά. Αλλά αυτές είναι οι αλλαγές που έγιναν από τους προγραμματιστές.
... How To Train Your Dragon · Little Mermaid · Looney Tunes · Masters of the Universe · My Little Pony ... Super Mario · Zelda ... Board Game Brawl.
Dragondodo - Jewel Blast عمومی jwr
Λατρεύω πολύ αυτό το παιχνίδι επειδή τα TMNT είναι τα αγαπημένα μου, όπως και οι θρύλοι του avatar του Μπομπ Σφουγγαράκης του Korra κ.λπ. Γι' αυτό μου αρέσει να το παίζω, οι άλλοι πρέπει να το κατεβάσουν γιατί αυτό το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό και εκπληκτικό