(iOS) Tasty Town - Cooking \u0026 Restaurant Game вара много злата
Mar 13, 2022 19:16:43 GMT 12
Post by stenguisourcoomo on Mar 13, 2022 19:16:43 GMT 12
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tasty Town - Cooking \u0026 Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tasty Town - Cooking \u0026 Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара много злата ▞▞▞
▞▞▞ Tasty Town - Cooking \u0026 Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Одлична игра. невероватна графика занимљива игра. јела се дуго кувају.
Игра је одлична, али мини игра са сервирањем хране на тајмеру је смешна. Одбијам чак и да играм након што сам потрошио много дијаманата, немогуће је победити. Да је ово боље, дао бих 5 звездица.
Управо сам га преузео данас. Лепа игра! Молим те настави да расте, ок, уморан сам од ове игре. То вас гура да купите много драгуља. Не хвала. Излазим.
Напредак је помало спор.. као да ми треба још драгуља да бих надоградио више, али чини се да награде не дају много... не могу чак ни да надоградим камион са храном јер важне ствари које желим требају много драгуља.. волео бих да такође можемо имати опцију да повећамо цену хране како бисмо брже зарадили..
Ово је тотално забавно!!! Играо сам друге Динер игре, а ово је много боље-- толико ствари које треба урадити, надоградити и много забаве!! Хвала за ово!
Веома је пријатно и забавно играти игру, али проблем је што сам је преузео и инсталирао користећи податке, не могу да је играм ван мреже, трошим много на пакете, решите проблем, молим вас
Мислим да је ова игра заиста добра, можете практично да дизајнирате и направите сопствени град са храном и има много забавних места за кување и фантастично је, препоручио бих да набавите ову игру!!!
Графика ове игре је добра, али новца је мање од Ворлд Цхефа.
апсолутно волим ову игру. тако забаван начин да прођете време. волим игру. можете кувати, фармирати и испуњавати наруџбине
Tasty Town Gündelik rgp
Уживам играјући ову игру. Имам проблем са тим. Моја штала је са 430 порасла на 295. Надам се да ће се поправити.
Не могу да пређем први ниво. Игра се наставља сама од себе. Веома фрустрирајуће.
Изузетно уживам у овој игрици! Али... Са новим ажурирањем, осећам да сам опљачкан јер сам потрошио толико новца на дијаманте да надоградим своје ствари и стигнем тамо где треба. Не осећам да су људи који су потрошили свој новац у твојој игри добили оно што су уложили. И даље волим игру, само сам разочаран што си то урадио. Хвала вам! Даћу 5 када осетим да је заслужено. Ажурирање: само прочитајте рецензију свих осталих, надамо се да ћете ускоро смислити нешто.
Tasty Town Gündelik rgp
СВИЂА МИ СЕ. Волим пољопривреду и кување. То је као Товнсхип. Пријавио сам се за предрегистрацију и добио сам је само 4 сата након што је изашао. Толико је добар да је изашао пре 11 сати и већ има 100 хиљада преузимања. Опет, рекао сам да је изашао тек пре 11 сати и да сам навучен, већ на нивоу 16.
Забавна игра. Једино што ми се не свиђа је 7 сати чекања на камион. 3 сата би било добро.
Јок! Пре свега, графика не успева да буде „слатка“ и реална. Они су само мех. Друго, разумем да програмери не раде бесплатно и ја сам уметник и не дајем свој рад бесплатно и увек трошим мало новца у свакој игрици коју играм из тог разлога, али да буквално бацам "стартер" пакети вредни 3 или 4 долара" док још увек играте проклети туторијал је само патетичан покушај хватања новца. Пусти ме бар да завршим туторијал и да се упознам са игром!
Екстра игра
Добијате само две звездице због досадне тегле са драгим камењем на коју стално показујете. Зато што се то дешава, све се закључава док не кликнем на то. Немам намеру да купујем ваше драгуље из те тегле, тако да осим ако немате начин да то искључите, ово остаје на две звездице. Поново ћу уредити када ми кажете како да га искључим!
Ужасно и једва да ради како треба СУПЕРМАРКЕТ САВ ПОкварен А И КАМИОН ЗА СЛАДОЛЕД ЈЕ. То је сјајна игра ако имате живот. Превише циљева и такмичите се. НИКАД НЕЋЕТЕ ДОБИТИ 25 ДРАГУЉА НЕ ЖАЛИТЕ СЕ ДА ЛАЖУ
Ова игра има ПРЕВИШЕ ДЕШАВАЊА. Кување и пољопривреда до вожње аутобусом. "Цоокинг Адвентуре" је сјајна и изазовна игра кувања. Играм га прилично често док не изгубим животе! ☺
волим ову игру. завршио 100 нивоа укусне цртице тако да игра изгледа прилично бесмислено. воле задатке и задатке за викенд. желео бих још мало нових ствари. сада је прилично досадно.
Stickman Master Archer არკადული lorc
ЕКСТРА игра али проблем је меморија када се инсталира узме 121МБ
Дијамантске награде су промењене за достигнућа. Када сам први пут почео да играм сваки пут када бих добио нову звезду за достигнуће, добио бих 1 дијамант за прво достигнуће, затим 3 за следећу звезду, 5. па 10. Сада је само 1 за сваку звезду. Драгуљи већ коштају много у овој игри, тако да је било глупо мењати то
графика је добра н прича је добра.. нажалост не могу да пређем да направим своју експанзију јер се заглави и не дозвољава ми да уклоним ставке за проширење или чак да притиснем дугме за повратак! Покушао сам и није успео 7 пута! мораћу да деинсталирате апликацију.. 1 дан касније исти проблем! срање сте! прва проклета игра у којој уживам н јт НЕ РАДИ
Морао сам да деинсталирам игру јер би се учитала до 99%, али се не би покренула. Поново инсталирао апликацију. и још увек имате исти проблем. Учитаваће се до 99%, али се неће покренути.
храна кува до проклето споро смх добра игра, али да успори када сам први пут преузео игру нисам имао ниједан драгуљ за надоградњу са њом само кувај храну да успорим људе који чекају фа ева за деи храну имате муштерију која чека напољу док храна споро кува
хмммм да, потрошио сам новац и купио новчиће или шта год да је да купим ствари у игри, није ми дао ниједан новчић, и сваки пут када купим декор и одложим га само остаје у шатору , онда кликнем на њу да видим да ли ће изаћи и само се покаже трака и она се враћа право на ствар са белим шатором.. молим некога да види шта се дешава. И даље желим своје новчиће за игру, али ако не то онда желим свој повраћај. волим да играм ову игру, али то је досадно.........
уживање 🙄 лол ова игра је одлична. Навучен сам од првог дана. Моја једина замерка је колико коштају надоградње на мини игрици. Осим тога, волим ову игру.
Опустено тотално
Имао сам ову игру раније и волим да је играм, али сваки пут када је затворим, а затим отворим, има црни екран са неким стварима које показују да је то радио раније и деинсталирао сам је мислећи да је поправљено, поново сам је инсталирао и не враћам се на то поново поправи ово
Не могу овој игри дати пет звездица јер људи увек покушавају да преузму и морају да бришу игре само зато што немају довољно простора
до сада, лепа игра, али ако покушам да проширим своју земљу, замрзне се сваки пут
забавна игра, али осећам да је дизајнирана да вас случајно натера да трошите драгуље или да наставите да кликнете на договор како бисте је учинили привлачнијом па је купујете, манипулативно